• 31

    31/05/2021 18:00:00
    31/05/2021 20:00:00
    מאי 2021 18:00 בניין רדזינר-קיימות (אודיטוריום מינה רוקח SL103)

    בשר מתורבת וחלבון אלטרנטיבי – מה הדילמה?

    מכון צבי מיתר

שתפו ב:

החיבור בין הדרישה הגוברת לבשר לבין העלייה במספר האנשים שמצמצמים או מוותרים על צריכת מזון מן החי הפך את תחום המחקר והפיתוח של בשר מתורבת לאחד מהמבטיחים ביותר. נדמה שייצור מסחרי של בשר מתורבת יכול לשנות את כללי המשחק בעתיד הקרוב ולהוביל למהפכה של ממש בתעשיית המזון מן החי, יחד עם יתרונות אלו עולות חששות רבות ושאלות אתיות, רגולטוריות וחברתיות אשר מהוות חסם ממשי לפריצה של טכנולוגיות הבשר המתורבת אל השוק הרחב. חברי הפאנל ידונו בחסמים השונים של פריסה רחבה של מזון טכנולוגי והאם הציבור באמת רוצה ומכון לאכול תרביות תאים.

אירועים נוספים