"יש להמשיך בפיתוח ובקידמה תוך זהירות ואחריות בפרט כלפי הדורות הבאים. חובתנו המוסרית היא לשמור על העולם כך שאלה שיחיו כאן אחרינו יזכו לעולם שאפשר לחיות בו."

לימודי קיימות לתואר ראשון באוניברסיטת רייכמן (הבינתחומי הרצליה) מכשירים את הסטודנטים להובלה בתפקידי מפתח בעשייה הניהולית, הכלכלית והחברתית במשק הישראלי ובחברות גלובליות. תוכנית הלימודים לתואר ראשון בקיימות משולבת עם לימודי ממשל או כלכלה ומכשירה אנשי מקצוע ויזמים לפתרון אתגרי המאה ה-21. המטרה של לימודי סביבה היא להכשיר סטודנטים בעלי מודעות, הבנה וידע, שיוכלו להוביל מהלכים סביבתיים ולפתח יזמות שתענה על האתגרים הסביבתיים בנושאי אנרגיה ומים, מזון, תחבורה, ערים חכמות, שינויי אקלים ועוד.
מה קורה בבית הספר לקיימות
פרופ' יואב יאיר - בועות בחלל יגנו מפני השמש
Ynetד"ר עמית מור - הפקת הגז באסדת כריש
גלצד"ר אסף צחור מבית הספר לקיימות, על האם שינויים דרסטיים בהרגלי התזונה שלנו עשויים למנוע את התחממות האקלים
N12פרופ' יעל פרג, סגנית דיקן בית הספר לקיימות בפודקאסט People Fixing The World, של ה-BBC על איך לייצר חשמל בשביל השכנים
BBCאירועים קרובים בבית הספר לקיימות
22 פברואר
08:00-15:00
כנס אנרגיה - האם הגיע הזמן לאנרגיה גרעינית?
23 מרץ
19:00-22:00
כנס עשור לבית הספר לקיימות
למה קיימות באוניברסיטת רייכמן?

התמחויות קיץ

הכוונה מעשית

"לימודי הקיימות חשפו אותי לאחד האתגרים המרכזיים של המאה ה-21, והוא הצורך לייצר מבנים מאופסי פחמן. הפרוייקט היישומי הפך את הרעיון למציאות והביא לפתיחת עסק בתחום בנייה וייצור דלי פחמן."

"הלימודים בבית הספר לקיימות לימדו אותי להיות חלוץ ופורץ דרך. עולם הקיימות משלב תחומים רבים שמתיישבים עם השקפת העולם האינטרדיספלנרית בה דוגלת אוניברסיטת רייכמן"

"תחום הקיימות משלב בתוכו סט ערכים שמאפשרים לך להשפיע את העולם. הלימודים בכלל ובבית ספר לקיימות בפרט היוו עבורי שער כניסה לעולם העסקי תוך לקיחת אחריות לנושאים סביבתיים וחברתיים"

"הלימודים בבית הספר לקיימות פתחו אותי לעולם חדש מלא באתגרים והזדמנויות -גן עדן למי שמחפש ליזום ולהשפיע. כיום אני עובד בתחום אגירת אנרגיה ורכבים חשמליים ונמצא ממש ב"עין הסערה" במהפכת האנרגיה והתחבורה העולמית"