המדע של הדור הבא

העולם לא צועד לשם, הוא שם מזמן.

27 מרץ

בית ספר אפי ארזי למדעי המחשב

מה זה מדעי המחשב?

מדעי המחשב הוא תחום מרתק, שכבר שנים מקדים את זמנו, ומאידך, לוקח את האנושות קדימה.

אם אתם חובבי אתגרים אנליטיים, בעלי ראיה מתמטית, יזמים בנשמתכם שמחפשים עניין, עומק וקריירה בנסיקה - תואר ראשון במדעי המחשב הוא כל מבוקשכם.

למידה חישובית, בינה מלאכותית, מערכות אבטחה, פיתוח משחקי מחשב, מדיה, שיווק ומימון, רשתות תקשורת, פיתוח אפליקציות ועוד - כולם תחומים הנלמדים במסגרת התואר, ורלוונטיים מתמיד. לא יהיה מוגזם לומר כי חוסר בקיאות בנושאים האלו, פירושו להישאר מאחור.

השאלה העולה בנוגע לאפשרויות השתלבות במשק עבור בוגרי תואר ראשון במדעי המחשב נשמעת, במידה זו או אחרת, מיותרת. כמעט בכל תחום מוביל בארץ ובעולם, סביבה עסקית או יזמית, נדרשים בעלי כישורים אנליטיים כשל בוגרי התואר.

מה עושים עם תואר במדעי המחשב?

אלביט, אמדוקס, אמזון, גוגל, ,PayPal IBM, מיקרוסופט וצ'קפוינט, הן דוגמאות בודדות מיני רבות, לחברות בהן משתלבים בוגרי בית ספר אפי ארזי למדעי המחשב באוניברסיטת רייכמן, כמהנדסי תוכנה, ראשי צוות, מנהלי מוצר ותפקידים בכירים נוספים.

עולם היזמות הינו חלק מהדנ"א של האוניברסיטה, אשר חרטה על דגלה לאפשר לבוגריה לא רק להשתלב ולפתח קריירה, אלא להוביל שינויים ולסלול מציאות חדשה ומטיבה.

לכן, לא מפתיע שבוגרי התואר הראשון במדעי המחשב באוניברסיטת רייכמן עומדים מאחורי הקמת חברות גדולות ומובילות במשק ובעולם, סטארט-אפים אשר נרכשו על ידי חברות ענק ויוניקורנים (חברות ששוויין מוערך בלמעלה ממיליארד דולר) ששמם הולך לפניהם, ובהם: MONDAY, ironSource, VAYO , eToro והרשימה עוד ארוכה.

למה ללמוד מדעי המחשב?

אין ספק או שאלה, עולם המחשבים וההיי טק הוא עולם ומלואו, תואר ראשון במדעי המחשב פירושו ארגז כלים והבנה בתחום המתפתח בכל רגע נתון, בקצב מסחרר.

תוכנית התואר הראשון במדעי המחשב באוניברסיטת רייכמן היא אחת המעמיקות והמקיפות מסוגה. בוגרי התואר נהנים מכל הידע הדרוש להם, הן להצלחה בתפקידים בכירים בתעשיית ההי-טק ובסטרטאפים, והן להמשך לימודים מעמיקים לתואר שני ושלישי.

התוכנית משלבת לימודים תיאורטיים לצד פרויקטים מחקריים, התנסות מעשית וקורסים חדשניים ופורצי דרך. כל התכנים, הפרקטיקה והמחקרים, מועברים על ידי מרצים בעלי שם בינלאומי ובכירים מתעשיית ההיי-טק.

לסטודנטים ללימודי תואר ראשון במדעי המחשב ישנה אפשרות לבחור בין מסלול חד חוגי במדעי המחשב, תואר דו-חוגי במדעי המחשב ויזמות או בתוכנית חדשנית לתואר ראשון במדעי המחשב עם חטיבה בקוגניציה וחקר המוח, בשיתוף בית הספר לפסיכולוגיה. מכאן השמיים הם הגבול...

להיות בוגרי תואר ראשון במדעי המחשב, משמע ליהנות מלימודים יצירתיים, אינספור אפשרויות לפיתוח ויזמות - להשפיע ולשנות את פני העתיד. של כולנו.