הביקושים העולים ללימודי תואר בכלכלה

21 דצמבר

אוניברסיטת רייכמן

בית ספר טיומקין לכלכלה

זו נשמעת כמעט שאלה רטורית – מדוע ללמוד כלכלה?

אם יש שפה שימושית, כמעט לכל תחום בחיינו, זו השפה הכלכלית.
תרבות השפע, בה אנו מייצרים יותר ויותר סחורות ושירותים, טרנספורמציה דיגיטלית, פינטק, קריפטו, בלוקצ'יין ועוד, הם טיפה בים של הבנה ובקיאות הנדרשים בעידן בו אנו חיים.

תואר ראשון בכלכלה כולל הרבה נתונים, יכולות אנליטיות וחשיבה ריאלית, אך מה שבעיקר מרתק בתואר הפרקטי והרלוונטי הזה הוא היותו קשור גם במדעי החברה ובהתנהגות האנושית. עולם ומלואו העוסק במערכת היחסים המאתגרת והמורכבת בין צרכנים ותהליכי שיווק.

או בשפה כלכלית יותר - היצע רחב של היבטים, כך שאין פלא שהביקוש ללימודים אלו עולה. ניתוח מגמות שוק, הבנת הלכי המשק הישראלי והבינלאומי, שוק המסחר, סוגיות אנליטיות, ארגז כלים חשבונאי, תחרותיות, ניצול משאבים, דוחות כספיים ועוד עוד, הם קצה קצהו של לימודי תואר ראשון בכלכלה, תואר רלוונטי ואקטואלי מתמיד.

לימודי תואר ראשון בכלכלה – כלכלי בכל מובן המילה
השילוב המרתק בין העולם האנליטי לאנושי, הופך את לימודי התואר הראשון בכלכלה לתואר יישומי ומעשיר, ברמה המקצועית והאישית כאחד. יתרה מכך, בעלי תואר ראשון בכלכלה משתלבים בשוק העבודה בארץ ובעולם, כמעט בכל תחום שהם בוחרים בו.

אנליסטים, מנהלי כספים, בנקאים, מנתחי ומדעני נתונים, מנהלי פיתוח עסקי, מנתחי BI יועצי השקעות, יועצים כלכליים ופיננסיים, הן דוגמאות בודדות לתפקידי מפתח ואפשרויות קריירה וצמיחה במשק הישראלי והבינלאומי.

ללמוד כלכלה - בחירה והשקעה ששכרה בצידה

כמעט כל ארגון בכיר בשוק העבודה זקוק לכלכנים בין שורותיו – משרד האוצר, הרשות לניירות ערך, התאחדות התעשיינים ועוד, לצד חברות היי-טק וגופים עסקיים רבים.

לשיטתנו, באוניברסיטת רייכמן, לא די בכך. לצד המגוון התעסוקתי הנרחב בעתיד עבור בוגרי התוכנית, אנו מאפשרים לסטודנטים ליהנות מהדרך בתואר בינתחומי, מעמיק, יישומי ומרתק. מסלולי הלימוד באוניברסיטה הם דו חוגיים, מאפשרים להרחיב את יריעת העניין ולממש את הפוטנציאל היזמי.

כלכלה ויזמות, כלכלה וקיימות, כלכלה ומנהל עסקים, כלכלה בהתמחות חשבונאות הן כולן תוכניות עדכניות המעניקות פיתוח כישורי ניהול, יכולת התמודדות עם סוגיות פיננסיות מורכבות, הבנה של ההתפתחויות הטכנולוגיות ויתרון בולט בשוק העבודה.

למה ללמוד כלכלה באוניברסיטת רייכמן?

הלימודים לתואר ראשון בבית ספר טיומקין לכלכלה באוניברסיטת רייכמן מעניקים מעטפת כוללת של כל ההיבטים הקשורים בזירה הכלכלית. התמחויות והכשרות ייחודיות, השתתפות בסדנאות רלוונטיות, חילופי סטודנטים וחשיפה למידע שיעניק יתרון משמעותי בהשתלבות בשוק העבודה, במגזר הפיננסי והטכנולוגי כאחד.

אין ספק או שאלה, לבחירה בתואר ראשון בלימודי כלכלה יתרונות רבים.

בחירה בתחום עיסוק מעניין, מאתגר ורלוונטי מתמיד, המעניק ידע מעמיק וכלים לקריאת והבנת המפה הכלכלית והאנושית על כל המשתמע.

מוזמנים להעמיק ולגלות את כל הערך הרב של תוכניות התואר ראשון בכלכלה באוניברסיטת רייכמן. 3 שנים של לימודים מרתקים ומקפצה להימנות עם קובעי המדיניות של דור העתיד, ברמת המיקרו והמאקרו כאחד.