אירוע סיום מנטורינג מחזור #6

09 יוני

ארגון הבוגרים

ביום ה', 09.06.22 התקיים מפגש סיום לתוכנית המנטורינג מחזור #6 של ארגון הבוגרים ב"מאקה-מאקה" על חוף הים עם כלל משתתפי התוכנית – המנטיז, המנטורים, הצוות המוביל, מנטורים מובילים, והנהלת התוכנית.

המחזור השישי של תוכנית המנטורינג המיועדת לבוגרי אוניברסיטת רייכמן לדורותיהם, נפתח בדצמבר 2021. התוכנית התמקדה בליווי, העצמה, הנחייה ופיתוח אישי של הבוגרים. המנטיז, נרגשים מתמיד, הגיעו בדיוק בשעת השקיעה לקראת הפגישה הפורמלית האחרונה עם המנטור או המנטורית שלהם, מעתה מערכת היחסים תימשך בהתאם לזמן הפנוי ולרצון ההדדי שלהם.

ה"המנטיז" בתוכנית, הם בוגרים שכבר עברו כברת דרך במסלול הקריירה שלהם, ולמעשה נמצאים בצומת בה עליהם לבחור את המשך מסלול חייהם המקצועיים - האם להמשיך להתפתח בתחום הנוכחי? האם כדאי לצאת לעצמאות? כיצד לשלב קריירה אינטנסיבית ומשפחה? האם כדאי לחזור לספסל הלימודים? על כל אלו ועוד הם ענו יחד עם המנטורים שלהם, שגם הם בוגרי אוניברסיטת רייכמן וכיום נמצאים בתפקידים בכירים ביותר במשק - הן במגזר הפרטי והן בציבורי. בתחילת הדרך נערך תהליך התאמה ארוך ומדויק. לאחריו זכו "המנטיז" לעבור תהליך הכוונה וייעוץ מבוגרים מומחים ומובילים בתחום.

במהלך הערב, חולקו למשתתפים תעודות ושי – גרביים מעוצבות, בשמים מטעם ס.שטוביץ ובקבוקי יין. תחושות האושר וגאווה באוויר היו מדבקות באווירה מושלמת תחת כיפת השמיים אל מול השקיעה היורדת בים. חתמנו את הערב בתודות רבות לכל משתתפי התוכנית וסרטון קצר ומרגש של התהליך המשמעותי שעברו.

אם גם אתם בוגרי האוניברסיטה, ונמצאים בשוק העבודה לפחות שלוש שנים, ויש לכם דילמה הקשורה בעתיד המקצועי שלכם, ייתכן שתתאימו לתוכנית המנטורינג - שתשנה לכם את החיים. ומצד שני, אם אתם בוגרים בעלי ניסיון, ויש בכם את הרצון לשתף, לסייע ולעזור - נשמח להתראות במחזור #7 של תוכנית המנטורינג.