​אירוע הפתיחה החגיגי של פורום הבוגרים "בראשית ID.C-Level"

נערך במרכז IMed לחדשנות ויזמות רפואית

11 מאי

אירוע הפתיחה החגיגי של "פורום בראשית ID.C-Level" הוקם עבור השדרה הניהולית של בוגרות ובוגרי אוניברסיטת רייכמן, ביניהם מנכ"לים ובכירים בחברות מובילות במשק. המפגש נערך ב-IMed, מרכז החדשנות והיזמות הרפואית של ביה"ח איכילוב ורשת חללי העבודה MIXER, ובו השתתפו פרופ' אוריאל רייכמן, נשיא מייסד ויו"ר הדירקטוריון באוניברסיטת רייכמן, ד"ר עדי קול, דיקנית הסטודנטים והבוגרים, ופרופ' רוני גמזו, מנהל ביה"ח איכילוב. בין חברות וחברי פורום הבוגרים: בועז כץ, מנכ"ל Bizzabo, ג'ואנה לנדאו, מנכ"לית Vibe ישראל, הראל גילאון, מנכ"ל Oppenheimer Israel, ארז עזרא, שותף בקרן Clear Future, ועוד.

פרופ' אוריאל רייכמן, פתח את האירוע ואמר: "אנחנו גאים בכם ובעשייה שלכם. חלק מהחזון שלנו, כשהקמנו את אוניברסיטת רייכמן, היה להקים ארגון בוגרים שיונע בעזרת שיתוף פעולה ורצון טוב - בדיוק כפי שקורה כאן היום. אני רוצה להודות לכם שעזרתם לי להגשים אמונה וחלום, שרבים אמרו שלא ניתן יהיה להגשים. אני קורא לכם להמשיך לתמוך בחזון הזה".

לדברים אלו הצטרפה ד"ר עדי קול, דיקנית הסטודנטים והבוגרים: "את הפורום הזה הגו, חלמו וגיבשו ארבעה בוגרים נפלאים שלנו: ניר אהרן, מעיין שקדי, קרן לביא וארז עזרא. המפגש שאנחנו רואים כאן מגלם את כל מה שארגון הבוגרים חרט על דגלו: לייצר קהילת בוגרים מקצועית וחברתית, המבוססת על שיתופיות, תחושת שייכות וגאווה, הפועלת לפיתוח והעשרה של הבוגרים והבוגרות ולחיזוק הקשר בינם ובין עצמם, ומול המרכז הבינתחומי.

"אנחנו מקווים שהפלטפורמה תשמש את הבוגרים להגשמת המטרות והיעדים האישיים והמקצועיים שלהם, וליותר מכל, למציאת משמעות ופתרונות לבעיות שאנו ניצבים מולם כחברה. אנחנו מציעים להם מכפיל כוח – שותפים פוטנציאליים לדרך, שנותנים במה לחלומות ולהגשמת חלומות".

ארגון הבוגרים בשיתוף Leumi Tech הקימו ובנו יחד את התכנית השנתית של הפורום, הכוללת סדרת מפגשים בהם יידונו המשתתפים בדילמות ובאתגרים שמולם מתמודדת השדרה הניהולית במציאות משתנה.

מנהל ביה"ח איכילוב, פרופ' רוני גמזו, פנה לבוגרים ואמר: "לא במקרה המפגש שלנו מתרחש כאן במרכז IMed, חלל ישיבה חדשני וייחודי המשלב ידע וניסיון של בית חולים לצד אווירה של סטארט-אפ. פורום 'בראשית' מביא לידי ביטוי את אותו הפאזל, אבל בצורה שמאפיינת אקדמיה בין-תחומית המובילה ידע ברחבי המשק. כך אנחנו יכולים להסתייע ולנצל את מלוא הפוטנציאל של הנוכחים בחלל".

הפורום הוקם על ידי הבוגרים ניר אהרון, קרן לביא, ארז עזרא ומעיין שקדי בהתנדבות.