פרופ' ורדה ליברמן מונתה למשנה לנשיא לעניינים אקדמיים באוניברסיטת רייכמן

03 פברואר

אוניברסיטת רייכמן

בית ספר אריסון למנהל עסקים

גאים לברך את חברת הסגל שלנו פרופ' ורדה ליברמן על מינויה החדש למשנה לנשיא לעניינים אקדמיים באוניברסיטת רייכמן.

פרופ' ליברמן , בעלת דוקטורט במתמטיקה מאוניברסיטת תל אביב , היא חוקרת מובילה ומרצה מצטיינת. היא הצטרפה למרכז הבינתחומי (אוניברסיטת רייכמן) עם הקמתו ומילאה לאורך השנים מגוון תפקידים ניהוליים, הקימה את מערך לימודי המתמטיקה והסטטיסטיקה בבתי הספר השונים ואת מערך קורסי ההכנה והמיון בתחומים אלה.

כמו כן יזמה, בנתה ומובילה תוכנית ראשונה מסוגה בישראל, בשיתוף עם המרכז הרפואי שיבא תל השומר, ללימודי תואר שני בביה"ס אריסון למנהל עסקים MBA in Healthcare Innovation, ,תוכנית ייחודית ויוקרתית שצברה מוניטין רב.

פרופ' ניראון חשאי דיקן בית הספר בירך על הבחירה ואמר : אני מאחל לפרופ' ורדה ליברמן הצלחה רבה בתפקידה החדש. אני בטוח שגם בתפקיד זה ורדה תעשה חיל ותשאיר את חותמה.