גילי דינשטיין, מנכ"לית קשרי חוץ ישראל ואגודת הידידים, תנהל גם את ארגון הבוגרים

27 מרץ

ארגון הבוגרים

בוגרות ובוגרים יקרים,

אנו שמחים לבשר לכם כי ארגון הבוגרים של אוניברסיטת רייכמן יוצא לדרך חדשה.
ארגון הבוגרים הוקם ב-1998 על ידי בוגרי המחזור הראשון, בשיתוף עם הנהלת המרכז הבינתחומי דאז. כיום מונה הארגון כ-34,000 בוגרים/ות, ומדי שנה הוא מרחיב את שורותיו ומצטרפים אליו כ-2,500 בוגרים נוספים.

באחרונה הועבר הארגון לאחריותה של גילי דינשטיין, שאחרי 10 שנים כמנכ"לית קשרי חוץ ישראל ואגודת הידידים, תהא אחראית גם על ארגון הבוגרים, כי בסופו של דבר, מי הידידים הכי טובים שלנו, אם לא כל בוגרינו?

אנו רוצים להודות מקרב לב לד"ר עדי קול, שניהלה את ארגון הבוגרים עד כה, על פעילותה רבת השנים ועל מחויבותה האינסופית לערכי האוניברסיטה וטובת הבוגרים. עדי הצליחה להביא לפעילות חברתית ומקצועית של בוגרי האוניברסיטה, שכולנו גאים בה. לשמחתנו עדי נשארת כדיקנית הסטודנטים ותמשיך, מתפקיד זה, לתרום למוסד, לסטודנטים ולבוגרים שלו.

ארגון הבוגרים הוא רשת מקצועית וחברתית בפועל של כל בוגרינו, המבוססת על ערבות הדדית, תחושת שייכות וגאוות יחידה. לעולם נפעל בשם אותם ערכים עליהם גדלתם פה בתור סטודנטים ונמשיך לקדם את האוניברסיטה כמו גם את חוסנה של מדינת ישראל.

בחזון הארגון, נושאים בוגרי אוניברסיטת רייכמן - אתם - בתפקידי מפתח במדינה ומסייעים לעצב את דמותה כמו גם את דמותנו העתידית כאחת האוניברסיטאות המובילות בישראל ובעולם.

זכרו כי שערי הקמפוס תמיד פתוחים בפניכם וכולנו פה למענכם תמיד.

בכבוד רב,

פרופ' אוריאל רייכמן פרופ'                               רפי מלניק