אוניברסיטת רייכמן (שוב) במקום הראשון

31 אוקטובר

אוניברסיטת רייכמן

אוניברסיטת רייכמן פותחת את שנת הלימודים ה-28 עם הישגים חסרי תקדים באקדמיה הישראלית:

מקום ראשון בסקר שביעות הרצון של התאחדות הסטודנטים הארצית

הסקר התייחס לתחומים הנוגעים למוסדות הלימוד ביניהם רמת הקורסים, טיב הוראת המרצים והמתרגלים, תכנית הלימודים לתואר והתנאים הפיזיים והתבקשו לדרג את דעתם בציונים שבין 1 ל-5. אוניברסיטת רייכמן הגיעה למקום הראשון מבין כלל המוסדות האקדמיים בישראל וזכה לציון סופי של 4.05.

מקום ראשון בבחינות ההסמכה של מועצת רואי החשבון

שיעור המעבר של בוגרי אוניברסיטת רייכמן עומד על כ-100%, גבוה בהרבה משיעור המעבר הארצי העומד על 70% - ירידה לעומת שנה שעברה. אוניברסיטת רייכמן מובילה את טבלת העוברים עם נתון גבוה משמעותית לעומת שאר המוסדות, ושיעור המעבר בה הוא הגבוה מבין המוסדות להשכלה גבוהה בישראל.

להודעה המלאה >>

מקום ראשון בנתוני השכר של בוגרי תואר ראשון במדעי המחשב, משפטים, כלכלה ומנהל עסקים

לפי נתוני משרד העבודה והרווחה, כעבור 5 שנים מסיום הלימודים בוגרי אוניברסיטת רייכמן ירוויחו כ-40 אלף שקלים בממוצע.

לכתבה המלאה >>

מקום ראשון בארגון הספורט האקדמי (אס"א) בתחרויות הנשים ובתחרויות הגברים

נבחרות הספורט של אוניברסיטת רייכמן מונות 30 נבחרות של סטודנטיות וסטודנטים מבתי הספר באוניברסיטה, המתחרות ב-30 ענפי ספורט שונים. במינהל הספורט פעילים סך הכל כ-300 סטודנטים, מתוכם כ-120 נשים.