בית הספר אריסון למנהל עסקים בשיתוף עם אוניברסיטת קולומביה

בית ספר אריסון למנהל עסקים

"מבט מקרוב על ה-

STARUP NATION IN ISRAEL"

בית הספק אריסון למנהל עסקים אירח גם השנה את הקורס "מבט מקרוב על ה-STARUP NATION IN ISRAEL", המציע הזדמנות לחוות ממקור ראשון את כלכלת ההיי-טק הלוהטת של ישראל. הקורס הוא שיתוף פעולה של תוכניות ה-MBA של אוניברסיטת קולומביה עם תוכניות ה-MBA של בית ספר אריסון למנהל עסקים, אוניברסיטת רייכמן.

לארץ הגיעו 30 סטודנטים שנבחרו בקפידה מתוך מספר רב של נרשמים לשבוע לימודים אינטנסיבי ומלא הנלמד בקמפוס של אוניברסיטת רייכמן המעניק לסטודנטים חוויה מרתקת וייחודית. במקביל ללימודים ביקרו הסטודנטים במגוון חברות ישראליות מובילות בתחומן כגון: OrCam ,Ukko ,Hargol , Earnix ,Startup Nation Central ונפגשו פנים אל פנים עם יזמים, משקיעים ומנהלים מובילים כדוגמת לירון עזריאלנט – מנכ"לית קרן ההון סיכון מירון קפיטל, גיא גמזו – משקיע, דני כהן - שותף ב-Viola Ventures ועוד ועוד.

בקורס נלמדים היבטים שונים של היזמות וניהול החדשנות בישראל תוך שימת דגש על מאפייני "אומת הסטארט-אפ", שיטת הלימוד בקורס הינה "למידה בתוך כדי עשייה", והכל בצורה אינטראקטיבית ובקבוצות קטנות.

במהלך הקורס הסטודנטים נפגשו עם פרופ' ניראון חשאי דיקן בית הספר, פרופ יעקב גולדנברג ופרופ אורן צוקרמן ראש תוכנית תואר שני HCI.
הקורס שמתקיים אצלנו אחת לשנה מהווה הזדמנות מצוינת להתחבר וללמוד עם סטודנטים מובילים מאוניברסיטת קולומביה, שהאקו-סיסטם הישראלי והחדשנות שמתרחשת כאן מעניינת אותם.

לצד הפעילויות המעשית והלמידה החווייתית הקורס מספק הזדמנויות נטוורקינג עם תלמידי MBA בינלאומיים ועם עולם היזמות הישראלי, משקיעים מהשורה הראשונה; מובילי חדשנות תאגידית; ונציגי סוכנויות יזמות ממשלתיות. הסטודנטים גם הספיקו לחוות בשטח סדנת Mental Israeli Toughness שהועברה ע"י דורון ממן.
את הסטודנטים ליווה פרופ' עודד נצר מאוניברסיטת קולומביה והכל תחת ניהולן המסור של מנהלות התוכניות גב מיכל אולמרט ניישטין ושרון קליינמן.