האקתון הירוק הראשון בקמפוס INTER-FUTURE

Inter-Future הינו ההאקתון הירוק הראשון במסורת ההאקתונים בבינתחומי (אוניברסיטת רייכמן),

ההאקתון הוא כלי ופלטפורמה לחבר יזמים צעירים ומבריקים מתחומי ידע שונים לצד חברות גדולות וסטארטאפים מתחילים כאחד במטרה לפתח פתרונות חדשניים לאתגרי המאה ה-21.

באקתון הירוק הראשון, ניתן דגש מיוחד על התחום של ערים חכמות: בית הספר לקיימות הוציא מדד מיוחד לערים חכמות, ובנוסף, התקיים כנס ערים חכמות של מרכז צבי מיתר לחדשנות טכנולוגית ומכון גזית גלוב לחקר הנדל"ן יחד עם בית הספר לקיימות בבינתחומי (אוניברסיטת רייכמן), בצלאל ובעלי תפקידים רבים מהעיריות.

כחלק ממאמץ זה נוצר שיתוף פעולה עם בית הספר לקיימות בהובלת האקתון לערים חכמות.

יוזמי ומנהלי ההאקתון הינם סטודנטים לשנה השלישית בבינתחומי (אוניברסיטת רייכמן), אשר עושים את היוזמה הזו בהתנדבות מלאה של כלל הצוות המנהל והמלווים ובשיתוף וליווי החממה ליזמות חברתית בניהולן של ד"ר עדי קול והגב' גלית צבי.

משתתפי ההאקתון מגיעים ממוסדות לימוד ותחומים מגוונים כגון, הנדסה, תקשורת, מדעי המחשב, קיימות, מנהל עסקים ועוד. לצד המשתתפים, מגיעים נציגים מהעיריות וכ-20 מנטורים מהתעשייה הבכירה בישראל להציג אתגרים ולבחון פתרונות בעזרת טכנולוגיה שמתאימים לערים.